Menu

Je bent hier aan het juiste adres!

BIS-Technics en Poelmann Technics brengen met dit bestelportal hun uitgebreide assortiment samen en zetten daarmee de toon als hedendaagse leverancier van gereedschappen en werkplaatsuitrusting

Welkom op onze gemeenschappelijke website.
Al jaren bundelen we onze krachten en blijven dit doen samen met onze sterke merken en partners. Zo blijven onze klanten in Nederland de betrouwbare service krijgen die ze gewoon zijn van de medewerkers van Poelmann Technics en kunnen ze meteen mee genieten van de voordelen waar klanten van BIS-Technics al jaren op kunnen vertrouwen.

Vraag onze medewerkers en productspecialisten gerust om je te helpen of zoek gerust in alle rubrieken en categorieën op onze website. Ons uniek productassortiment, de rechtstreekse contacten met de producenten en samenwerkingen met verschillende aankooporganisaties bezorgt jou als klant topproducten aan marktconforme prijzen.

In klantgerichtheid, totaaloplossing en jarenlange ervaring onderscheiden we ons van andere kanalen.

 

Uw eerste keuze voor kwaliteit en kennis.

BIS-Technics en Poelmann Technics combineren kwalitatieve producten met oplossingsgericht persoonlijk advies. Wij gaan verder dan leveren van producten. Door onze kennis én die van onze fabrikanten begeleiden we u om naar de juiste technische oplossing te zoeken en dit bij u ter plaatse. Dankzij de nauwe samenwerking informeren wij u bovendien proactief over nieuwe technieken die uw productieproces verder kunnen optimaliseren.

Wie zijn we

Al sinds de oprichting in 1977 is BIS-Technics een gespecialiseerde groothandel in technische gereedschappen, die u ook allemaal online terugvindt. We zijn gekend om onze ongeëvenaarde totaalservice en professionele adviesverlening. Dankzij onze uitgebreide voorraad en onze selectie producten die ook op maat verkrijgbaar zijn, kunnen we altijd snel inspelen op uw vraag. Daarnaast zijn we de vaste partner van onze trouwe klanten via Commodity Management Supply: we bieden hen alle technische oplossingen die ze nodig hebben en nemen ook de nodige toeleveringen voor onze rekening.

 

Ons verkoopprogramma

Ons verkoopprogramma bestaat uit 4 hoofdcategorieën: normelementen voor matrijzen- en machinebouw, snijgereedschappen voor metaal- en kunststofbewerkingen, machinetoebehoren & opspangereedschappen en werkplaats- & magazijnuitrusting.

De combinatie van deze verschillende categorieën maakt ons uniek in België en maakt van ons een totaalleverancier van allerhande metaalbewerkingsgereedschappen.
Bent u op zoek naar een key supplier? BIS-Technics staat voor u klaar met een professionele service en adviesverlening.

Ontdek ons complete aanbod online. Heeft u vragen? Stel ze gerust, we helpen u met veel plezier verder.

 

VROEGER EN NU

 

1977: oprichting van BIS-Technics
Ghis Notelaers richt BIS-Technics op, waarmee hij zich specialiseert in matrijscomponenten, industriële gereedschappen, werkplaatsinrichtingen & machines voor metaalbewerking.

1993: BIS-Technics verhuist
BIS-Technics verhuist z’n hebben en houden naar de huidige vestiging in Zutendaal, het hart van de Euregio.

1999: management buyout
BIS-Technics wordt overgenomen door onze huidige partners: Hendrik Bemelmans, Koen Maris en Peter Rega

2008-2009: BIS-Technics breidt uit
In 2008 neemt BIS-Technics Mavera over, fabrikant en leverancier van ponsnippels. In 2009 breidde BIS-Technics haar activiteiten op de Nederlandse markt verder uit door de overname van Poelmann.

2013: oprichting Synpro Technics
Uit het 4de verkoopprogramma van BIS-Technics, de werkplaats- en magazijnuitrustingen, ontstaat Synpro Technics, dat zich specialiseert in bureau- en kantoorinrichting.

Toekomst
Door de samenwerking van BIS-Technics in België en Poelmann Technics in Nederland willen we ons profileren als nummer 1 in de Benelux in ons vakgebied. Hoe? Door u steeds dezelfde professionele service te geven en te blijven innoveren. Daarom kunt u al uw gereedschappen nu ook online kopen. Ontdek ons aanbod en bestel snel en eenvoudig!