Menu

Spangereedschappen

  • HAINBUCH
  • Spangereedschappen

Praktisch,

voor iedere spansituatie vinden we een oplossing


HAINBUCH 

Het modulaire systeem van HAINBUCH is de oplossing voor het opspannen van je werkstukken. Of het nu gaat om roterende of stationaire bewerkingscentra, inwendig of uitwendig spannen of specifieke spanvereisten. We weten er wel raad mee!

Dankzij hun werkingsprincipe verkrijgt u met de Hainbuch spantangen een heel stabiele en rigide spanning. De gevulkaniseerde segmenten van de spantangen klemmen het werkstuk op hun totale diameter en over hun totale lengte. Bovendien is Hainbuch de uitvinder van het Spanntop- en het Toplus-systeem, waardoor ze het beste spantangsysteem op de markt hebben. 

ZESHOEKIGE SPANKOPPEN

De zeshoekige TOPlus-versie biedt een extra 25% toename van de houdkracht ten opzichte van de RD-variant - door volledig contact van het klemelement in het opspanlichaam.


RONDE SPANKOPPEN

De bekende SPANNTOP-versie met ronde klemgeometrie in het klauwlichaam en de klemkop biedt aanzienlijk meer houdkracht dan wat wordt geboden door traditionele 3-klauwplaten of spantangen, vanwege het terugtrekeffect en omtrekklemming.


Principevoorbeeld modulaire opspanning met HAINBUCH

In de praktijk zijn er ontelbare mogelijkheden met HAINBUCH. 1 systeem voor je hele machinepark en alles snel onderling uitwisselbaar voor optimale flexibiliteit, voor minimale machinestilstand. Wie wil dat nu niet.

Laat je inspireren over de mogelijkheden door onze productspecialisten!